Szolgáltatásaink

 

Díjtalan igényfelmérés és tanácsadás

A napelemes, napkollektoros rendszerek kiépítésekor megrendelőink 20-25 évre hoznak döntéseket. Ezen döntések előkészítésében fontos, hogy szakembereink bevonásával a megbízóink igényeihez leginkább illeszkedő megoldást találjuk meg. A rendszerek kiválasztása számos tényezőtől függ, amely tényezők ismerete alapján történhet meg a rendszerek kiválasztása.

   

Tervezés

A megbízóink igényeihez leginkább illeszkedő rendszer kiválasztását követően szakembereink megtervezik a rendszert és szükség esetén megbízóink nevében eljárnak az érinett szakhatóságoknál a tervek engedélyeztetésében. A tervezői szolgáltatásunk mind a műszaki, villamosági, mind az esetleges építőipari tervezési feladatokra terjed ki.

   

Kivitelezés

Szakképzett munkatársainkkal mind az építőipari, mind a villamosági, gépészeti kivitelezési munkák elvégzése során állunk megbízóink rendelkezésére.

   

Engedélyeztetés

Igény esetén megbízóink nevében eljárva elvégezzük a kiépített rendszer engedélyeztetését, hálózathoz történő csatlakoztatását.

   

Pályázati tanácsadás, pályázatírás

Megbízóink igénye alapján készek vagyunk közreműködni a megvalósítani tervezett rendszer forrásszerzési feladataiban. Képzett pályázatíró csapatunkkal folyamatos pályázatfigyelést hajtunk végre annak érdekében, hogy a lehető legkisebb saját-forrás lekötéssel valósulhason meg a projekt.

   

Garanciális és garancián túli szerviz, illetve monitoring szolgáltatás

A társaságunk által értékesített, valamint épített rendszerek esetében biztosítjuk partnereink számára a garanciális, valmint a garancia időn túli szervizelési szolgáltatást.

Partnereink igénye alapján a kiépített rendszert folymatosan monitorozzuk és javaslatot teszünk a rendszer esetleges fejlesztésére, módosítására a megbízói igények mind teljesebb körű kielégítése érdekében.

   

Közvetlen értékesítés

Használja ki azon előnyöket és kedvezményeket, amelyet a napelemeket gyártó vállalat magyarországi disztribútorától történő közvetlen vásárlás jelent.

Társaságunk mind viszonteladók, mind végfelhasználók részére biztosítja a lehetőséget a napelemek, napkollektorok, tartó szerkezetek, hálózati vezérlő berendezések, stb. közvetlen megvásárlására. A termékeink árairól, a kapcsolatfelvételt követően részletes tájékoztatást adunk. Kérjük küldje el kérdéseit, vagy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az info@nfsolar.com e-mail címen.